Meer over Mark Hullegie – oprichter Bevlogen Teams

Wat je over Mark moet weten

Mark combineert zijn kennis en ruim 15 jaar ervaring van luchtvaart, luchthavens en management/leiderschap met Psychosynthese. Momenteel begeleidt hij diverse (directie)teams, coacht hij leidinggevenden en is CVinSPE loopbaancoach. Hij is ervaringsdeskundige op het gebied van stress, burn-out en pestgedrag, en legt de patronen in organisaties systemisch bloot. Mark mag je wakker maken om te sparren over signalen in je organisatie of in je team. Hij wakkert graag je verbeeldingskracht aan om nieuwe perspectieven te ontdekken.

Lees meer over Mark op LinkedIn. Contact opnemen? Bel Mark op 0618543750 of stuur hem een mail via mark@bevlogenteams.nl

“Marc Treling over Mark”

Wie met Mark samenwerkt, komt snel tot de kern waardoor je zelf weer een volgende stap zetten in je ontwikkeling kunt zetten. Mark is een meester in het luisteren. Zijn kijk op teams is fenomenaal. Kortom een professional en een bijzonder fijn mens om mee samen te werken.”

Meer over Marjolein van der Linden – trainer en coach

Wat je nog over Marjolein moet weten

Marjolein studeerde Informatiewetenschap en psychosynthese en heeft ruim 20 jaar ervaring als docente en studieloopbaanbegeleider op de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast heeft ze haar eigen coachpraktijk voor jongeren “die niet weten wat ze willen”. Lees meer over Marjolein op LinkedIn. Contact opnemen? Bel Marjolein op 0642722837 of stuur haar een mail via marjolein@bevlogenteams.nl

“Yolande over Marjolein”

Marjolein is een expert in het uitpluizen van situaties en informatie. Zij weet zo helder tot de kern te komen en de rode draad te benoemen. Zij is als geen ander in staat om mensen in contact te brengen met hun potentie en bijdrage aan het groter geheel.

Meer over Yolande van Wijk – business coach

Wat je nog over Yolande moet weten

Ik combineer een master Nederlands recht met een marketingachtergrond en psychosynthese. Als ondernemer heb ik ruim 20 jaar ervaring met het initiëren, creëren, ontwikkelen en ook loslaten van verschillende bedrijven. Ik werk graag samen met ondernemers en ondernemende mensen en ga graag met je op reis, op zoek naar “wat je bezielt”.
Lees meer over Yolande op LinkedIn. Contact opnemen? Bel Yolande op 0620000836 of stuur haar een mail via yolande@bevlogenteams.nl

“Mark over Yolande”

Yolande is een enthousiaste ondernemer met passie voor ondernemers. Energiek en reislustig. In haar buurt komt iedereen in beweging. Daarnaast is ze een kei in organiseren en regelen en absoluut betrouwbaar.

  1. Waarom ben je partner geworden bij Bevlogen Teams?

De slogan “alleen ga je sneller, samen kom je verder” spreekt me enorm aan, het is de rode draad in mijn leven. Het is leuker samen, je hebt meer impact dan alleen. Om daarvan een voorbeeld te geven: ik heb veel ervaring met reizen bij (link) Commundo. Daar heb ik contact met verschillende stichtingen in 12 landen. Voor die stichtingen ben ik het aanspreekpunt in Nederland. Zij hebben daardoor hier meer bereik. En mensen die reizen en werken via Commundo hebben meer keuze. Daardoor is er een grotere variëteit aan soorten activiteiten op meer verschillende plaatsen in de wereld. Als ik in mijn eentje ál die stichtingen in zou moeten beheren, dat is niet te doen!

  1. Wat wil jij bereiken met Bevlogen Teams?

Ik gun dat iedereen bevlogen aan het werk is, iedere dag weer. Zelf ga ik zelden met tegenzin naar mijn werk. Ik weet dat sommige mensen moeite met dat idee hebben, maar ik geloof er echt in dat het bij iedereen mogelijk is. Ik heb het ook gezien op mijn reizen in landen met minder ontwikkeling – je kunt op zoveel manieren trots zijn op je werk, of het nu een kapperswinkel is of fruit dat je verkoopt. Ik wil heel graag inspireren en faciliteren. Bevlogenheid staat bij mij voor zingeving. Als je werk doet dat je zin geeft, dan levert het zoveel meer op: gezondheid, leuke contacten en ook financieel. Andersom geloof ik daar niet in: wie een goedbetaalde baan vooropzet, wordt daar uiteindelijk niet per se gelukkig van.

  1. Wat breng jij mee voor klanten van Bevlogen Teams?

Enthousiasme, inspiratie, kracht, drive. Ergens voor willen en kunnen gaan. Ik zie de potentie in mensen, vaak voordat ze het zelf willen geloven. En door dan dat steuntje in de rug te zijn, kunnen ze zelf hun weg gaan. Verder ben ik van de creativiteit, out of the box denken en natuurlijk ondernemerschap. Hoe kun je – via voor jouw nog onbekende wegen – jouw bevlogenheid vinden?

  1. Dit is een nieuwsbrief over de winter. Wat betekent “winter” voor jou?

Ik heb moeite met de winter omdat alles dan stilligt. Ik ben nogal een actief persoon. Ik probeer weg te zijn, op reis naar warme plaatsen. De winter is eigenlijk niet mijn favoriete seizoen. Ik ben een zonnetje. Maar ik zit zelf in een overgangsfase, ik word steeds nieuwsgieriger naar de kwaliteit van de winter.

Ik weet dat de winter nodig is om ook een zomer te kunnen hebben. Elk seizoen heeft zijn nut. In de winter ben je eigenlijk met de voorbereiding van de zomer bezig. Ik groei steeds meer naar de stilte van de winter toe. Dat is voor mij de uitdaging. Ik denk dat als ik de winter meer toelaat, dan geeft het mij meer stevigheid om te zien waar ik naar toe wil. Het doel wordt daarmee helder. Het stilstaan brengt me meer en meer op de weg die ik wil gaan en dat is voor de klant ook goed. Ik ben nieuwsgierig naar de winter. Deze winter is voor mij ook onderzoekstijd. Een onderzoek naar het onbekende, een experiment. Ik verwacht er veel van.

  1. Wat is het meest onhandige wat je hebt gedaan in 2017?

Nou, die ligt vers in het geheugen! Ik reis ontzettend veel, ik ben in zoveel landen geweest. Daarbij was ik vaak op gekke plekken geweest, van die rare en obscure plaatsen, in delen van een land die als gevaarlijk bekend stonden en er is nooit iets gebeurd. Maar afgelopen weekend heb ik mijn handtas laten stelen in een hotel in Barcelona, terwijl ik daar aan het inchecken was. Te suf voor woorden. Maar ook weer niet want zoiets sluws daar is niemand tegen bestand.

Meer over Marian Saarloos – supervisor en coach

Wat je nog over Marian moet weten

Als begeleidingskundige en psychosyntheticus heeft Marian meer dan 20 jaar ervaring in de non-profitsector, op hogescholen en de GGZ. Haar kracht ligt in het werken met mensen die hun werk doen vanuit betrokkenheid en de “wil tot helpen”. Marian heeft een aantal jaren in het buitenland gewoond, waardoor diversiteit en interculturele vraagstukken haar op het lijf geschreven zijn.
Lees meer over Marian op LinkedIn. Contact opnemen? Bel Marian op 0612638612 of stuur haar een mail via info@bevlogenteams.nl

“Marjolein over Marian”

Marian is innemend en is bescheiden van aard. Elke klant kan vertrouwen op haar jarenlange ervaring en unieke expertise. Ze is met recht een vakvrouw. Samenwerken met haar is een feest: sprankelend, zorgvuldig en integer brengt ze hoop en energie waar ze ook komt.