Meer over Mark Hullegie – oprichter Bevlogen Teams

Wat je over Mark moet weten

Met een opleiding vliegtuigbouwkunde, een managementopleiding, een geaccrediteerd bachelordiploma Psychosynthese en 15 jaar ervaring op Schiphol weet Mark veel van mensen, teams, technische en logistieke processen én van luchtvaart. Tel daarbij op zijn kennis en ervaring op het gebied van management/leiderschap en groepsdynamiek. Momenteel begeleidt hij diverse (directie)teams, coacht hij leidinggevenden en is CVinSPE loopbaancoach. Hij is ervaringsdeskundige op het gebied van stress, burn-out en pestgedrag, en legt de patronen in organisaties systemisch bloot. Mark mag je wakker maken om te sparren over signalen in je organisatie of in je team. Hij wakkert je verbeeldingskracht aan om nieuwe perspectieven te ontdekken.

Lees meer over Mark op LinkedIn. Contact opnemen? Bel Mark op 0618543750 of stuur hem een mail via mark@bevlogenteams.nl

“Marc Treling over Mark”

Wie met Mark samenwerkt, komt snel tot de kern waardoor je zelf weer een volgende stap zetten in je ontwikkeling kunt zetten. Mark is een meester in het luisteren. Zijn kijk op teams is fenomenaal. Kortom een professional en een bijzonder fijn mens om mee samen te werken.”

Meer over Marjolein van der Linden – trainer en coach

Wat je nog over Marjolein moet weten

Marjolein studeerde Informatiewetenschap en psychosynthese en heeft ruim 20 jaar ervaring als docente en studieloopbaanbegeleider op de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast heeft ze haar eigen coachpraktijk voor jongeren “die niet weten wat ze willen”. Marjolein creëert inspirerende en transformerende programma’s voor Bevlogen Teams. Lees meer over Marjolein op LinkedIn. Contact opnemen? Bel Marjolein op 0642722837 of stuur haar een mail via marjolein@bevlogenteams.nl

“Yolande over Marjolein”

Marjolein is een expert in het uitpluizen van situaties en informatie. Zij weet zo helder tot de kern te komen en de rode draad te benoemen. Zij is als geen ander in staat om mensen in contact te brengen met hun potentie en bijdrage aan het groter geheel.

Meer over Yolande van Wijk – business coach

Wat je nog over Yolande moet weten

Ik combineer een master Nederlands recht met een marketingachtergrond en psychosynthese. Als ondernemer heb ik ruim 20 jaar ervaring met het initiëren, creëren, ontwikkelen en ook loslaten van verschillende bedrijven. Ik werk graag samen met ondernemers en ondernemende mensen en ga graag met je op reis, op zoek naar “wat je bezielt”.
Lees meer over Yolande op LinkedIn. Contact opnemen? Bel Yolande op 0620000836 of stuur haar een mail via yolande@bevlogenteams.nl

“Mark over Yolande”

Yolande is een enthousiaste ondernemer met passie voor ondernemers. Energiek en reislustig. In haar buurt komt iedereen in beweging. Daarnaast is ze een kei in organiseren en regelen en absoluut betrouwbaar.

Meer over Marian Saarloos – supervisor en coach

Wat je nog over Marian moet weten

Als begeleidingskundige en psychosyntheticus heeft Marian meer dan 20 jaar ervaring in de non-profitsector, op hogescholen en de GGZ. Haar kracht ligt in het werken met mensen die hun werk doen vanuit betrokkenheid en de “wil tot helpen”. Marian heeft een aantal jaren in het buitenland gewoond, waardoor diversiteit en interculturele vraagstukken haar op het lijf geschreven zijn.
Lees meer over Marian op LinkedIn. Contact opnemen? Bel Marian op 0612638612 of stuur haar een mail via info@bevlogenteams.nl

“Marjolein over Marian”

Marian is innemend en is bescheiden van aard. Elke klant kan vertrouwen op haar jarenlange ervaring en unieke expertise. Ze is met recht een vakvrouw. Samenwerken met haar is een feest: sprankelend, zorgvuldig en integer brengt ze hoop en energie waar ze ook komt.