Onze partners

Juist in deze tijd van individualisering is meer behoefte aan delen en gemeenschap dan ooit. We hebben elkaar hard nodig.

“Relationship is everything, everything is relationship”

Deze uitspraak verwoordt goed waarom wij graag samenwerken met partners die ook op zoek zijn naar andere wegen om bedrijven te helpen bij hun transformatie. Alles draait om goede relaties en daarin is alles mogelijk. Wij zijn dan ook op zoek naar duurzame samenwerkingsverbanden waarbij beide partijen elkaars identiteit versterken.

Commundo

Mensen die zich zinvol ontwikkelen zorgen voor succesvolle organisaties. Waar komt dat beter tot uitdrukking dan op een leiderschapsreis waar het team meewerkt in een lokaal ontwikkelingsproject. Samen werken aan een zinvol programma, begeleid door coaches, in een volstrekt andere omgeving.

Begin bij jezelf en eindig niet bij jezelf
Praktijk Saarloos

Praktijk Saarloos

Praktijk Saarloos Marian biedt in bedrijven, gezondheidszorg en in het HBO onderwijs supervisie, coaching, intervisie en trainingen aan professionals, die werken met en voor mensen. Daarnaast begeleidt ze groepen rondom thema’s als zingeving, ethiek, communicatie en verbeelding.

Bezielde begeleiding

Droomdetectives

Weet je nog niet wat de volgende stap in je leven zal zijn? Zie je iedereen om je heen en op social media zelfverzekerd en succesvol zijn? Voel je je hier onzeker over? Ontzettend veel jongeren weten nog niet wat zij willen gaan doen na hun opleiding. Je bent niet de enige!
Droomdetectives gaat met jou op zoek.

Weten wat je wilt, worden wie je bent

Psychosyntheticus

Via dit platform zoek je geaccrediteerde collega’s in het vakgebied van de psychosynthese met zeer uiteenlopende achtergronden en disciplines. Voor zowel individuele vraagstukken als die van groepen. Meer informatie over psychosynthese en collega’s op: psychosynteticus.nl

Professionals in de praktische toepassing van psychosynthese
CV in Spe loopbaancoaching

CV in Spe

In het CV in Spe – de opvolger van het CV – breng je jouw toekomstige loopbaan én levensloop in beeld. Intensieve coachsessies worden afgewisseld en aangevuld met een online webapplicatie. Centraal staat persoonlijk leiderschap en (lange termijn) ambities, het levert je een concreet eindresultaat op.

Are you ready to face your future?

Sterk Factory

Sterk Factory Staat voor alle activiteiten die met leiderschap, mens-, team-  en organisatieontwikkeling te maken hebben. Wij zijn sparringpartner voor onze klanten. Open en eerlijk, transparant, betrokken, zeggen wat je doet en doen wat je zegt, dat zijn de steekwoorden die ons typeren.

Meer flow in organisaties en teams