Jouw team 2018-02-28T14:02:05+00:00

Waarmee kunnen wij je helpen?

VOOR LEIDERS

KOFFIE MET EEN CASUS – KOFFIE, SPARREN EN ADVIES INEEN

ONTDEKKEN

 • Lekker van start met je nieuwe team? Nieuwe mogelijkheden ontdekken?
 • Iets bijzonders doen met je team?
 • Reserveer je ticket!

Snel, actief, bewezen effectief

Doe de teamscan, plan een bezoek van een van onze teamexperts en in 4 uur weet je waar je staat en wat jij met je team meer zou kunnen bereiken!
1 daagse workshop voor projectleiders die snel een open sfeer en doelgerichte groep willen creëren. Zeer geschikt voor multidisciplinaire teams.
dagdeel voor leiders. De verbeelding gebruiken om de oorzaak van werkstress en langdurige ziekte in je organisatie in te zetten voor groei. Stel dat dit jou gaat helpen om je ambitie te realiseren? Onmogelijk? Ontdek hoe!
altijd al een keer op kantoor willen vliegen? Dit is je kans. Boek deze bijzonder ontspannende reis. Lees meer

People come first, Richard Branson (Founder of Virgin)

Put your staff first, customers second, and shareholders third.

WEGWEZEN: ongewoon aan de slag!

 • Kan er meer werk gedaan worden?
 • Denk je dat de sfeer beter kan?
 • Is er sprake van ‘oud zeer’?
Het verleden vormt soms een blokkade op de weg naar de toekomst. Waarderen van het verleden is de weg naar passie en plezier in de toekomst.
2-daagse met follow-up in ‘challenge’-sessies om doelgericht, gefocust en met meer plezier en respect met elkaar samen te blijven werken.
100 – daagse trajecten met een helder doel. Gericht op samenwerken, beter werken en een groeiend team

“Negatieve sfeer omzetten in doelgerichte positiviteit? Wij reizen met je mee!”

In de sportwereld is een teamcoach cruciaal voor het succes, maar in het bedrijfsleven is de verwachting dat leiders dat erbij doen. – Mark Hullegie, oprichter Bevlogen Teams

SCHERP ZIEN: eenmaal gezien is nooit meer anders willen

 • Goede professionals in je team?
 • Draait je team lekker?
 • Nu is het tijd voor jou!
Individueel coachingtraject voor leiders met lef het beste wat ze te bieden hebben willen leren kennen en inzetten.
Een gave training voor startende leiders die graag de basics van leiderschap en groepsdynamiek willen leren kennen. Meer informatie
Een unieke hybride methode voor loopbaancoaching. Maak je persoonlijke toekomstige CV!

Het CV in Spe™ is de tegenhanger van het gewone curriculum vitae waarin de toekomstige loopbaan, in combinatie met de levensloop in beeld wordt gebracht. Het stelt kandidaten in staat in hun verdere loopbaan en leven bewuster keuzes te maken doordat er gefocust wordt op een zelf uitgedacht einddoel, gebaseerd op persoonlijke waarden, idealen en unieke kwaliteiten.

Meer informatie vind je op de officiële website van CV in Spe™

Wat heb jij nodig als leider?

Jouw team is top, maar nu komt het er op aan dat de verandering slaagt.

 • Wil je klantverwachtingen overtreffen?
 • Streef je naar een gezonde topsportcultuur?
Jij leidt en wij coachen je team. Teamdynamiek, communicatie en begeleiding van verandering.

Samen kom je verder. De teamcoach stelt samen met jou het doel vast en ontwikkelt een plan van aanpak. Typische teamcoachingtrajecten duren 12 tot 16 maanden. De teamcoach is variërend 8 – 24 uur per week  aanwezig om te sturen om het doel, een gezonde teamdynamiek, de verbinding met jou als leider en fungeert als sparringpartner voor het team. Onze teamcoaches hebben o.a. ervaring in de branches luchthavens, luchtvaart, techniek, hoger beroepsonderwijs (HBO) en zorg.

Wij reizen twaalf maanden mee om een team- of organisatiecultuur te creëren die klantverwachtingen overtreft, die creatief en bevlogen is.

We doen een 0-meting en een eindmeting. Na een jaar kun je goed zien of de nieuwe cultuur meer zichtbaar wordt. Het vliegwiel wordt op gang gebracht met een intern veranderteam. Als die eenmaal goed draait, worden wij de stok achter de deur en borgen we de verandering.

TOPPRESTATIES:
net als in de topsport!

Wat zeggen onze klanten over ons?

Marc van Gaalen, Schiphol Group: “Ik nam deel aan een team dat het op zich had genomen een verandering van houding en aandacht teweeg te brengen bij onze leidinggevenden in het MT. Een spannende onderneming in onze bestaande volg-cultuur.
Mark coachte ons hierin en maakte ons bewust van de plaats die ieder van ons in het team had. Hierdoor creëerden we samen een gevoel van veiligheid, waarmee we de voor ons lastige klus wel aandurfden. Samen met Mark ontwikkelden we een spel, waarin plaats en spelregels ervoor moesten zorgen dat onze leidinggevenden aandacht kregen voor hun eigen rol en plaats in de dagelijkse problematiek.
Juist door de aandacht voor en bewustwording van onszelf, lukte het ook om andere leidinggevenden mee te krijgen. Een mooie reis met een prachtig einde.”

Meer weten over onze filosofie?

Lees het nu: