Teamscan voor leiders

Wil je moeiteloos leidinggeven? Wil je een bevlogen team dat professioneel samenwerkt aan jouw ambitie? Wil je de vooruitgang meten of zoek je exclusieve, verfrissende ideeën om de ontwikkeling te stimuleren?

Doe dan nu de speciaal voor jou ontwikkelde teamscan, nu gratis, en ontvang inspirerende tips.

In elke groeifase van je team is ander gedrag van jou als leidinggevende nodig. Jouw gedrag bepaalt hoe snel je team groeit. Deze test helpt je om gemakkelijker leiding te geven én groei te stimuleren. Je kunt deze scan inzetten als nul-meting, maar ook gebruiken om tussentijds te evalueren. Je krijgt voor jouw fase tips en inzichten per e-mail opgestuurd.

De scan is speciaal voor jou ontwikkeld door Sterk Factory en Bevlogen Teams. Hij is gebaseerd op het bewezen model van Gallup Q12 (meest effectieve engagement test wereldwijd), aangevuld met het model voor leiderschap van het Instituut voor Psychosynthese Nederland (al 30 jaar onderwijs).

Ingevulde scans worden vertrouwelijk en anoniem behandeld. Je email-adres hebben we nodig om het resultaat te kunnen versturen. Invullen kost je circa vijf minuten. Doe het nu!

Doe de Team Ontwikkelscan
Voorbeeld rapportage teamscan

Andere fases dan ik ken, ik vond het leerzaam!

Sandra, GZ psycholoog

“Je kunt iemands hand kopen, maar niet zijn hart – zijn enthousiasme en zijn loyaliteit. Je kunt zijn rug kopen, maar niet zijn brein – zijn creativiteit, zijn scherpzinnigheid en zijn vindingrijkheid.”

Covey S.R.