Deze spelers van Bevlogen Teams staan voor je klaar

Mark Hullegie – oprichter

Alleen goede solisten kunnen samenwerken

Marjolein van der Linden – dirigent & onderzoeker

Wees de regisseur van je eigen leven

Yolande van Wijk – business coach

Bevlogenheid is voor mij direct verbonden aan bezieling

Marian Saarloos – inspirator en supervisor

Wandelen leert je de natuurlijke stroming van het leven kennen

Marc Treling – katalysator & teamtrainer

Volg je hart, dat klopt altijd

Meer over Mark Hullegie – oprichter Bevlogen Teams

Wat je nog over Mark moet weten

Met een opleiding vliegtuigbouwkunde en een bachelordiploma Psychosynthese, gecombineerd met ruim 15 jaar ervaring bij de Schiphol Group, weet Mark veel van technische en logistieke processen. Daarbij komt zijn kennis en ervaring op het gebied van management/leiderschap en groepsdynamiek. Hij is ervaringsdeskundige op het gebied van stress, burn-out en pestgedrag, en legt de patronen hierin systemisch bloot.

“Marc over Mark”

Wie met Mark samenwerkt, komt snel tot de kern waardoor je zelf weer een volgende stap zetten in je ontwikkeling kunt zetten. Mark is een meester in het luisteren. Zijn kijk op teams is fenomenaal. Kortom een professional en een bijzonder fijn mens om mee samen te werken.”

Meer over Marjolein van der Linden – trainer en coach

Wat je nog over Marjolein moet weten

Marjolein studeerde Informatiewetenschap en psychosynthese en heeft ruim 15 jaar ervaring als docente en studieloopbaanbegeleider op de Hogeschool van Amsterdam.

“Yolande over Marjolein”

Marjolein is een expert in het uitpluizen van situaties en informatie. Zij weet zo helder tot de kern te komen en de rode draad te benoemen. Zij is als geen ander in staat om mensen in contact te brengen met hun potentie en bijdrage aan het groter geheel.

Meer over Yolande van Wijk – business coach

Wat je nog over Yolande moet weten

Ik combineer een master Nederlands recht met een marketingachtergrond en psychosynthese. Als ondernemer heb ik ruim 20 jaar ervaring met het met het initiëren, creëren, ontwikkelen en ook loslaten van verschillende bedrijven. Ik werk graag samen met ondernemers en ondernemende mensen en ga graag met je op reis, op zoek naar “wat je bezielt”.

“Mark over Yolande”

Yolande is een enthousiaste ondernemer met passie voor ondernemers. Energiek en reislustig. In haar buurt komt iedereen in beweging. Daarnaast is ze een kei in organiseren en regelen en absoluut betrouwbaar.

Meer over Marian Saarloos – supervisor en coach

Wat je nog over Marian moet weten

Als psychologe en psychosyntheticus heeft Marian meer dan 20 jaar ervaring in de non-profitsector, op hogescholen en de GGZ. Haar kracht ligt in het werken met mensen die hun werk doen vanuit betrokkenheid en de “wil tot helpen”. Marian heeft een aantal jaren in het buitenland gewoond, waardoor diversiteit en interculturele vraagstukken haar op het lijf geschreven zijn.

“Marjolein over Marian”

Marian is innemend en is bescheiden van aard. Elke klant kan vertrouwen op haar jarenlange ervaring en unieke expertise. Ze is met recht een vakvrouw. Samenwerken met haar is een feest: sprankelend, zorgvuldig en integer brengt ze hoop en energie waar ze ook komt.

Meer over Marc Treling – trainer

Wat je nog over Marc moet weten

Organisaties ervaren Marc als een ‘katalysator’. Iemand die beweging en vernieuwing brengt door eerst te vertragen en daarna te versnellen. Ik enthousiasmeer mensen om vanuit hun comfortzone te stretchen en zaken op een andere manier aan te pakken. Het gaat erom dat mensen en teams ervaren wat hun eigen kracht is en dit vervolgens zelf gaan inzetten.

“Mark over Marc”

Met Marc samenwerken is een feest. Hij stimuleert mij om het beste van mezelf te laten zien. Tijdens onze trainingen heb ik vakmanschap en professionele houding mogen ervaren.