Onze partners

Juist in deze tijd van individualisering is meer behoefte aan delen en gemeenschap dan ooit. We hebben elkaar hard nodig.

“Relationship is everything, everything is relationship”

Deze uitspraak verwoordt goed waarom wij graag samenwerken met partners die ook op zoek zijn naar andere wegen om bedrijven te helpen bij hun transformatie. Alles draait om goede relaties en daarin is alles mogelijk. Wij zijn dan ook op zoek naar duurzame samenwerkingsverbanden waarbij beide partijen elkaars identiteit versterken.

Sterk Factory

Marc Treling, eigenaar en oprichter van Sterk Factory leerde ik kennen bij Schiphol Group. Samenwerken met Marc is een feest. Sterk Factory laat het hart van jouw team of organisatie sneller kloppen. De kracht van organisaties zit in mensen. In de praktijk wordt maar een gedeelte van dit potentieel gebruikt. Sterk Factory biedt handvatten om dit potentieel ten volle te benutten.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

TWST

TWST is een vernieuwend organisatie-adviesburo. TWST helpt organisaties om de omwenteling te maken die nodig is om hun prestaties te verbeteren. Onze aanstekelijke manier van ‘samenwerken aan verbetering’ levert zowel tevredener klanten, geïnspireerdere medewerkers als betere bedrijfscijfers op.

Hoe maak je prestatieverbetering aanstekelijk?

Droomdetectives

Marjolein van der Linden is met Droomdetectives partner in onze VOF Dimensies van Groei. Ze helpt Mark zijn droom verwezenlijken net als die van anderen met haar bedrijf Droomdetectives. Ze werkt met mensen die hun hart willen volgen.

Weten wat je wilt, worden wie je bent

Psychosyntheticus

Via dit platform zoek je geaccrediteerde collega’s in het vakgebied van de psychosynthese met zeer uiteenlopende achtergronden en disciplines. Voor zowel individuele vraagstukken als die van groepen. Meer informatie over psychosynthese en collega’s op: psychosynteticus.nl

Professionals in de praktische toepassing van psychosynthese

Projob

Bij Projob draait het om kwaliteit en duurzame verbindingen. Werving en selectie, interim professionals, uitzenden, payrollen, loopbaan coaching en trainingen, HR Sparringpartners. Dat is waar Projob sinds 1995 dagelijks voor staat.

Blije mensen door goede verbindingen