Loading...
Leadership 2018-07-05T13:08:14+00:00

Bezielend leiderschap

  • Ervaar je weerstand bij verandering?
  • Is je werk – privé leven niet in balans?
  • Wil je beter omgaan met de eenzaamheid als leider?

Scherp zien doe je met je hart. Leiden vanuit kwetsbare kracht.

In organisaties en in teams werken tegenwoordig veel hoogopgeleide interne en externe professionals die individueel hun gereedschap kennen. We hoeven professionals niet te vertellen hoe ze iets moeten doen. Als aan de basisbehoeften wordt voorzien, moeten we ze uitdagen, insluiten, uitnodigen en inspireren om samen tot grootse prestaties te komen. We hebben leiders nodig die zich kwetsbaar durven opstellen, met anderen verbinden en inspireren.
Inclusief en inspirerend leiderschap noemen wij dat. De toekomstige leiders sluiten in. Ze omarmen diversiteit in hun teams en organisatie. Ze inspireren professionals door ‘niet doen’. Simpelweg door er te zijn. ‘Being’ in plaats van ‘doing’. Ze maken verbinding en durven zich kwetsbaar op te stellen. Utopie? Zonder streven naar een mooiere wereld is er geen vooruitgang.

Hoe werken wij?

Bevlogen Teams levert executive coaching op basis van psychosynthese. Dit is een  traject dat gegarandeerd impact heeft op je dagelijkse leven en de manier waarop je naar de wereld kijkt. We zijn daarin een stevige sparringspartner.

We werken met name aan de ‘being’ dimensie in de wetenschap dat de ‘doing’ dimensie in onze maatschappij al veel aandacht krijgt. Op een voor jou op maat geselecteerd exclusieve locatie gaan we ‘op reis’.

Thema’s die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld:

  • Onderzoek naar én zicht op gedragspatronen die het ‘being’ tegenwerkt
  • Insluiten van voorwaartse en behoudende kracht
  • Leren omgaan met eenzaamheid als leider
  • Trainen van het krachtige instrument van de verbeelding

Onze methode voor leiderschapscoaching

We maken hiervoor gebruik van de niveaus van Leiderschap uit de psychosynthese. In het traject gaan we na welk niveau je gewend bent te opereren en wat je zou willen leren. Als je meer hierover in algemene zin wilt wilt weten, kun je ook terecht bij het Instituut voor Psychosynthese. Zij bieden regelmatig de cursus “bezield leiderschap” aan.

The conductor of an orchestra doesn’t make a sound. He depends on his ability to make other people powerful. – dirigent Benjamin Zander

Wil je zelf ervaren wat een leiderschapstraject voor je doet?

Maak dan een afspraak met Mark 0618543750 voor een gratis kennismaking.

Wij erkennen de complexiteit van de situatie van leiders in organisaties. Daarom zijn alle trajecten op maat, discreet en persoonlijk.

Lees het nu: