Doe de teamtest voor leidinggevenden nu!

Loading...

Filosofie

Wat heeft jou geraakt deze morgen? Durf jij je te laten raken door wat je ziet, leest of hoort? Kwetsbaarheid is een belangrijke voorwaarde voor bevlogenheid en intrinsieke motivatie. Dat wat jou werkelijk ten diepste raakt, is dat wat je dagelijks voortdrijft. Daar kom jij je bed voor uit. Om te doen wat werkelijk belangrijk voor jou is. Hoe is dat voor jou? En voor jouw team? Voor jouw bedrijf? En voor jouw klanten?

Onze missie

Wij laten ons raken door emoties in teams. Van apathie tot enthousiasme en alles wat er tussen zit. Wij werken graag aan het vergroten van bevlogenheid, intrinsieke motivatie, werkplezier, innerlijke kracht en gemeenschapszin in teams.  Dat is dan ook het doel van ons spel, onze missie.

 

Onze maatschappelijke waarde

We zijn collectief uitgerupst. Volgegeten (geconsumeerd) en zelfvoldaan vergeten we dat werknemers vaak langdurig ziek en ontevreden zijn. Ook zien we soms niet meer dat klanten niet echt tevreden zijn en dat inkomsten teruglopen. Volksziekte nr.1 (psychische klachten) schrijven we vaak toe aan de ‘privé’ situatie, maar is dit niet eigenlijk onmacht?

10%-20% van onze werknemers heeft of krijgt een burn-out. Meer dan 60% van onze werknemers voelt zich niet betrokken bij onze organisaties. Werknemers verlangen naar een meer betekenisvol leven. Het grootste deel van ons leven speelt zich af op het werk. Wordt het niet de hoogste tijd om een gezonde werkcultuur te creëren waarin bevlogenheid en bezieling kan ontstaan?

”Imagination is more important than knowledge”

Albert Einstein